1. A. MaiB. NgaC. HiD. Hoa
2. A. HowB. WhatC. PeterD. Who
3. A. MyB. NameC. YourD. His
4. A. LindaB. MeetC. TonyD. Peter
5. A. AmB. IsC. SpellD. Are

II. Chọn lời giải đúng.

Bạn đang xem: 17 đề ôn thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng anh năm 2021

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. Later

B. Late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. He

B. She

C. That

D. Dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. Yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. Year

B. Old

C. Do

D. Name

9. Hi. My name ……Nam.

A. Is

B. Are

C. Am

D. And

10.How are….?

A. Your

B. You

C. She

D. He

III. Read and match.

1. HelloA. Are you?
2. Hi,B. Thanks.
3. HowC. I’m Nam
4. I’m fine,D. Khổng lồ meet you.
5. NiceE. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word to lớn make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ to

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read & tick True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primaryschool. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter and Linda. Peter isseven và Linda is nine. They’re my friend too.

1. Phái nam is eight years old.

2. His best friend is Linda.

3. Linda is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter và Linda are Nam’s friend

Đáp ánđề thi học tập kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 3

I. Tra cứu từ không giống loại

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Chọn giải đáp đúng.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read & match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word to make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice khổng lồ meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read và tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Đề thi cuối kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh

I.Chọn từ không giống loại

1.nameshehethey
2.classroomlibraryitbook
3.smallIt’sbignew
4.bookthatpenpencil
5.myyourbrotherhis

II. Chọn đáp án đúng

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. _________ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3……….. It a pen?

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

4. It is ___________ table.

A. Is

B. A

C. An

D. You

5. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

6. How _________ she?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

7. Hello. Nice to ______ you.

A. What

B. See

C. How

D. Are

8. It ________ a dog.

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

9. It is ___________ apple.

A. Is

B. A

C. An

D. You

10. __________. I am Linda.

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

III. Bố trí những từ sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1. Name’s / Li Li/ my.

…………………………………

2. I’m/ thank/ you/ fine.

…………………., ……………

3. Your/ please/ book/ open.

…………………………………

4. In/ may/ out/ I/ ?

…………………………………

5. This/ school/ my/ is.

…………………………………

Đáp ánĐề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh

I.Chọn từ khác loại

1. Name 2. It 3. It’s 4. That 5. Brother

II. Chọn đáp án đúng

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A

III. Sắp xếp những từ sau đây thành câu trả chỉnh.

1. My name is Li Li.

2. I’m fine, thank you.

3. Xuất hiện your book, please.

4. May I go out?

5. This is my school?

Đề thi môn giờ đồng hồ Anh 3 học kì 1năm học năm trước – 2015

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu trả lời đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How vì chưng you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6. What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào trong 1 chữ loại để sinh sản thành một từ trả chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối phần đa từ giờ Việt nghỉ ngơi cột A tương xứng với phần đa từ tiếng anh sinh hoạt cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) đồ gia dụng chuốt viết chìd/ School bag
5) chiếc cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) viên tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp đến xếp các từ thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm)

1. Fine./ Thank/ I/ you/ am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell/ name/ how/ your/ you?

=> …………………………………….

3. Mai/ am/ I/ .

=> …………………………………….

4. Are/ How/ you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án Đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh 3năm năm trước – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một trong những chữ dòng để chế tạo thành một từ trả chỉnh: (1điểm) mỗi câu đúng 0,25đ.

a. Computer b. Library

c. Pencil d. Friend

III. Nối phần đa từ giờ việt làm việc cột A tương xứng với số đông từ giờ anh sinh sống cột B (2 điểm) mỗi câu đúng 0,25đ.

1- c 2- a 3- b 4- g 5- d 6-h 7- e 8- f

IV. Sắp xếp thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm) từng câu đúng 0,5đ.

1. I am fine. Thank you.

2. How vày you spell your name?

3. I am Mai.

4. How are you?

V. Vấn đáp câu hỏi: (1điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1. My name is + name.

2. I am fine.

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. Chọn từ không giống loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu vấn đáp đúng trong ngoặc, sau đó viết vào vị trí trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp những từ dưới đây thành câu hoàn chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn tiếng Anhsố 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words lớn make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice to lớn meet you, too.
5. Nice khổng lồ meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How do you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________

Đáp ánĐề thi tiếng Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vày you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3số 3

I. Reorder the letters to lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order to lớn make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp ánĐề thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 1 lớp 3số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How bởi vì you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Bộ đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 3 chương trình mới

Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn tiếng Anh số 1

I. Lựa chọn từ khác loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu vấn đáp đúng vào ngoặc, tiếp nối viết vào khu vực trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp những từ dưới đây thành câu trả chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

…………………………………………

Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh số 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ Anh lớp 3 học kì 1 số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words to lớn make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice to lớn meet you, too.
5. Nice khổng lồ meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How bởi vì you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________
Đáp án Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vày you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ đồng hồ Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. Reorder the letters lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order khổng lồ make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The gym _________ old.

Đáp án Đề thi tiếng Anh học tập kì 1 lớp 3 số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How do you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Đề khám nghiệm học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

A. LISTENING.

Part 1: Listen và match.

Ví dụ: 0 → B

*

Part 2: Listen and number.

*
*

B. READING & WRITING

Part 1: Look và circle the best answer.

*

Part 2: Look & fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

*

Part 3: Re-order the words lớn make the sentences.

1. Your / Close / , please. / book

→…………………………………………………….

2. Her / What / name ? / is

→…………………………………………………….

3. You / much. / Thank / very

→…………………………………………………….

4. Vày / How / spell / you/ name? / your

→…………………………………………………….

Part 4: Look và choose the best answer.

Ví dụ: .

*

0. I play_________

A. Basketball

B. Badminton

C. Chess

1. These are my_________________

*

A. Notebooks

B. Pencil cases

C. Rulers

2. I play ____________________

*

A. Table tennis

B. Football

C. Chess

3. Vì chưng you like____________?

*

A. Hide-and-seek

B. Skating

C. Skipping

4. I’m_________________ years old.

*

A. Ten

B. Eight

C. Six

Part 5: Match each question with a suitable answer.

AKết quảB
1. How are you?a. My name is Peter
2. What’s your name?b. I’m eight years old.
3. How old are you?c. I play chess
4. What vị you vì chưng at break time?d. I’m fine. Thank you.

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

nine – name – school – is

Hello. My (1)_____________ is Nga. I’m (2)______________years old. I’m in class 3A. This is my (3)_____________. It’s big. It has ten classrooms, a gym, a library and a computer room. It (4) _____________ very beautiful.

Đáp án đề thi

A. Listening

Part 1: Listen and draw the lines.

Key:

1. A

2. D

3. E

4. C

Part 2: Listen and number.

1. B

2. A

3. D

4. C

B. Reading và writing

Part 1: Look & circle the best answer.

1. Pen

2. Library

3. Football

4. Nine

Part 2 : Look & fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

1. Close your book, please.

2. What is her name?.

3. Thank you very much.

4. How do you spell your name?

Part 3: Re-order the words khổng lồ make the sentences.

1. Openyour book, please!

2. These are my pencils.

3. My school is big.

4. I lượt thích badminton.

Part 4: Look & choose the best answer.

1. B

2. A

3. C

4. B

Part 5: Match each question with a suitable answer.

1. E

2. A

3. B

4. D

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

1. Name

2. Nine

3. School

4. Is

Đề kiểm soát học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 3

ĐỀ SỐ 1

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How vì you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6.What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào một trong những chữ cái để tạo thành thành một từ trả chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối phần lớn từ giờ Việt làm việc cột A cân xứng với rất nhiều từ tiếng anh sinh sống cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) đồ gia dụng chuốt viết chìd/ School bag
5) dòng cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) cục tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp tới xếp các từ thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm)

1. Fine. /Thank / I / you / am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell / name / how / your / you?

=> …………………………………….

3. Mai / am / I / .

=> …………………………………….

4. Are / How / you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án:

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

Mỗi câu đúng 0,5đ.

Xem thêm: Tuyển Tập 25 Đề Thi Học Sinh Giỏi Hóa 9 Có Đáp Án Mới Nhất Năm 2022

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một trong những chữ dòng để tạo ra thành một từ hoàn chỉnh: (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25đ.

computer b. Library

pencil d. Friend

III. Nối phần đông từ tiếng việt ở cột A cân xứng với rất nhiều từ tiếng anh nghỉ ngơi cột B (2 điểm)