Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cấp cho tỉnh là giữa những tài liệu học tập tiếng Anh nâng cấp cho trẻ em. Học giờ đồng hồ Anh lớp 5 với đa số đề thi giờ Anh cấp tỉnh để giúp các em có được những kỹ năng tiếng Anh nâng cao, học tập tiếng Anh kết quả hơn.

Bạn đang xem: Đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5 thành phố hà nội


Đề thi HSG giờ Anh lớp 5 cấp tỉnh có đáp án dưới đó là đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 năm học 2013-2014 cho những em ôn luyện giờ đồng hồ Anh. Đề thi giờ Anh cho trẻ em trên inthepasttoys.net sẽ được sắp xếp theo từng độ tuổi cùng từng trình độ tiếng Anh của các cấp lớp không giống nhau. Những em học tập tiếng Anh trẻ nhỏ tại inthepasttoys.net sẽ sở hữu được những kỹ năng và kiến thức tiếng Anh mới cũng giống như những tư liệu ôn luyện giờ đồng hồ Anh hiệu quả.

Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cấp tỉnh bao gồm đáp án

Học giờ Anh lớp 5 với gần như đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 sẽ mang về cho những em những kỹ năng và kiến thức tiếng Anh nâng cao, mang lại trẻ hầu như dạng bài xích tập giờ đồng hồ Anh mới giúp trẻ có tác dụng quen với hầu như đề thi giờ đồng hồ Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ bao gồm phần gạch ốp chân được vạc âm không giống so với những từ còn lại

1. A. Books B. Pencils C. Rulers D. Bags

2. A. Read B. Teacher C. Eat D. Ahead

3. A. Tenth B. Math C. Brother D. Theater

4. A. Has B. Name C. Family D. Lamp

5. A. Does B. Watches C. Finishes D. Brushes

6. A. đô thị B. Fine C. Kind D. Like

7. A. Bottle B. Job C. Movie D. Chocolate

8. A. Son B. Come C. Home D. Mother

II. Chọn một từ không thuộc nhóm với những từ còn lại

1. A. Never B. Usually C. Always D. After

2. A. Orange B. Yellow C. Táo bị cắn D. Blue

3. A. Sing B. Thirsty C. Hungry D. Hot

4. A. Hãng apple B. Orange C. Milk D. Pear

5. A. Face B. Eye C. Month D. Leg

6. A. You B. Their C. His D. My

7. A. Sunny B. Windy C. Weather D. Rainy

8. A. In B. But C. Of D. Under

III. Chọn lời giải đúng duy nhất (A, B, C hoặc D) để hoàn thành các câu sau

1. She ................... To the radio in the morning.

A. Listen B. Watches C. Listens D. Sees

2. My friend ................... English on Monday & Friday.

A. Not have B. Isn't have C. Don't have D. Doesn't have

3. I am ..........., so I don't want to lớn eat any more.

A. Hungry B. Thirsty C. Full D. Small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. Had great fun B. Have great fun

C. Have funs D. Had great funs

5. I'm going lớn the .................... Now. I want lớn buy some bread.

A. Post office B. Drugstore C. Bakery D. Toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. Badminton B. Ping-pong C. Football D. Volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. Thin B. Small C. Strong D. Heavy

8. How............is it from here to lớn Hanoi?

A. Often B. Far C. Many D. Much

9. Where...................you yesterday? I was at home.

A. Was B. Are C. Were D. Is

10. What is the third letter from the over of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... You lượt thích to drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. On B. In C. At D. Of

13. What about ................. Khổng lồ Hue on Sunday?

A. Khổng lồ go B. Go C. Going D. Goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. Often B. Never C. Usually D. Sometimes

15. His mother bought him ........... Uniform yesterday

A. A B. An C. The D. Two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. Nice B. Exciting C. Funny D. Boring

17. My school ...... Three floors & my classroom is on the first floor.

A. Have B. Has C. Are D. Is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. Hospital B. Post office C. Restaurant D. Cinema

19. He often travels......................car...........................my father.

A. By/ for B. By/ with C. With/ by D. For / by

20. I ask my mother to..............my dog when I am not at home

A. See B. Look after C. Look at D. Take of

IV. Em hãy điền một giới từ thích hợp điền vào chỗ trống để ngừng các câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... A house (4) .................. The countryside.

3. Lan is standing near the store and she is waiting (5) ........................ The bus.

4. I agree (6).............. You about that.

5. I have English...............Wednesday và Friday

6. Look (8) ........................ The picture (9) .................... The wall, please!

V. Mang đến dạng đúng của cồn từ vào ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the party last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( vì )..........................morning exercises

5. He (see)................................... A big dragon in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canada. She ( speak ).................. English and French. She ( come )......................to Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a khách sạn in tp hcm City for 3 days. She ( visit ) ............... A lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swim )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... A chair & two tables in the room.

VI. Hãy viết câu sau tất cả nghĩa sử dụng từ hoặc đội từ nhắc nhở dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ đài loan trung quốc / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền từ thích hợp vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers and beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north and the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia and of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet và (7) __________ lớn the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam. It's 3,143 meters. Vietnam also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, bởi vì Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại mọi câu sau làm thế nào để cho nghĩa không cố kỉnh đổi bước đầu bằng từ đến sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Nam giới likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks to school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Linda likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ trường đoản cú đúng của cả đoạn văn sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something khổng lồ eat

Trả lời ................................................................................................

Xem thêm: Bánh Sinh Nhật Bông Lan Trứng Muối Hình Trái Tim, Bánh Bông Lan Trứng Muối Hình Trái Tim

II. Điền từ thích hợp vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy & Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ tất cả phần gạch men chân được phân phát âm không giống so với các từ còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Lựa chọn 1 từ không thuộc nhóm với các từ còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn lời giải đúng duy nhất (A, B, C hoặc D) để hoàn thành các câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B 20. B

IV. Em hãy điền một giới từ phù hợp điền vào khu vực trống để ngừng các câu sau

1. From-to 2. In-in 3. For 4. With 5. On 6. At-on

V. đến dạng đúng của rượu cồn từ trong ngoặc

1. Is-is skipping 2. Are 3. Plays-is playing 4. Bởi vì 5. Saw

6. Is-speaks-will come-will stay-will visit

7. Swim 8. Living/to live 9. Is

VI. Hãy viết câu sau bao gồm nghĩa thực hiện từ hoặc nhóm từ nhắc nhở dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must vì chưng homework in the evening

3. It is cool & dry from November to lớn April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer nam giới spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot to bởi vì the cleaning & the cooking

7. They went to china by plane và stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have tent

VII. Điền từ thích hợp vào ô trống

1. A lot 2. There 3. Rivers 4. South 5. Longest

6. Than 7. Flows 8. Moutain 9. Has 10. As

VIII. Viết lại hầu như câu sau sao cho nghĩa không núm đổi ban đầu bằng từ mang đến sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes lớn school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ trường đoản cú đúng của tất cả đoạn văn sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền từ thích hợp vào ô trống

1. Picks up 2. Favorite 3. Red 4. 52 5. Pictures

6. Has 7. Two 8. Their 9. Shows 10. In

Để hoàn thành tốt đều đề thi tiếng Anh lớp 5, những em phải học xuất sắc những kỹ năng tiếng Anh lớp 5 thuộc công tác học giờ đồng hồ Anh thiếu thốn nhi mà lại nhà trường gửi ra. Các chúng ta có thể cho các em đọc thêm những bài học kinh nghiệm tiếng Anh lớp 5 theo chuẩn chỉnh khung tham chiếu Châu Âu trên inthepasttoys.net nhé!